sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Premiile Lili. Un proiect de Lucia Verona

La Tîrgul Gaudeamus se va lansa volumul „Premiile Lili”. Citiți amănunte și vedeți coperta aici. Într-un admirabil (mai ales că e dezinteresat) acces de activism cultural, Lucia Verona a creat o instituție a premiilor pentru debutanții în literatură. Cu cenaclu la propria-i casă de la Ogrezeni, cu cenaclu on-line, cu premii, cu promovare, cu... CARTE! Iată ce poate face patosul cultural al unui singur om cînd acesta bine-voiește. Mult succes volumului și deplină consacrare celor înscriși în palmaresul Premiilor Lili. Este un moment de reală emoție. Felicitări tuturor dar mai ales realizatoarei!

P.S. Voi, cîrcotași anonimi care nu știți decît să denigrați sub josnica mască a anonimatului pe acest blog și pe altele, luați seama ce poate face o persoană care clădește DE UNA SINGURĂ consacrarea altora pe timpul și prin efortul ei. Înghițiți-vă balele otrăvite, cu riscul de a vă intoxica, și puneți și voi o cărămidă peste alta.

4 comentarii:

  1. Dragă Horia, mulţumesc mult, dar să ştii că nu e numai meritul meu. Ideea a apărut cînd eram într-o zi la Ogrezeni cu Denis Dinulescu şi cu Ştefania Coşovei. Iar la carte au lucrat Ştefania, Mădălina Ionescu şi Ioana Diaconescu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atunci felicitari tuturor, o echipa grozava! Si totusi, fara a minimaliza pe nimeni team-managerul este nr. 1.

    RăspundețiȘtergere
  3. Citind urările dv.pentru anonimi si simtind năduful din exprimare,ANONIMUL(A)CIVILIZAT(Ă)va „elibera ringul”si-si va înghiti comentariile decente pe care le-ar putea face.Să aveti parte de comentarii frumoase,dezinteresate,semnate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Comentariul se referea strict al anonimii cîrcotași și demolatori cu orice preț. Nu la cei civilizați și constructivi. Faceți, vă rog, distincția cum o fac și eu. :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog