marți, 11 octombrie 2011

Crime la Elsinore (2006) - acum eCarte

Din surse sigure vă anunț că romanul meu „Crime la Elsinore” va apărea în această săptămînă sub formă electronică. Va fi publicat în cadrul proiectului eLiteratura de ePublishers și Editura Coresi. Deci îl veți putea găsi ieftin și citi pe propriul dvs. PC, Laptop sau pe tableta de lectură.

Romanul a apărut în ediție de hîrtie la Cartea Românească în 2006. Tirajul s-a epuizat în 8 luni și a avut parte de peste 20 de cronici dintre care 18 elogioase. Subiectul este lumea teatrului românesc în primii ani de după 1989.

În continuare voi încredința editurii o antologie de proză scurtă insolită și fantastică.

Mulțumesc directorului editurii, poetul Vasile Poenaru, pentru excelenta colaboarare.

9 comentarii:

  1. Buna initiativa. O sa il cumpar, daca formatul va fi epub (pagina eLiteratura nu m-a lamurit asupra acestui aspect).

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucuram pt dvs! Talentul dvs va fi, desigur, bine primit de cititori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ne bucuram, digitalul e mai sensibil decat "printul". De la data publicarii pe hartie si pana acum aveati ocazia sa va maturizati stilistic si sa va priviti romanul cu ochi critic (doar cu unul, cu ambii ar insemna trezirea la realitate --> situatie crunta--> soc inutil). Atunci, posibilitatea unei reeditari ar fi sunat...nelinistitor chiar si in sufletul dvs. Insa nelinistea poate fi oricand inlocuita cu activitati contabilicesti: 18 elegioase, 2 proaste, una in print, una in digital... deci merge. Cititori slabi sa fie, ca autori de e-book sunt!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am niciun moment pretenția să se bucure toată lumea. A fi și greu pentru că destui sînt blocați de invidii, prejudecăți etc. Se bucură cine se bucură, iar cine nu poate desigur evita lectura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitări pentru reeditarea romanului ! Îl așteptăm cu bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Serban Tomsa & Constantin Lupeanu
    Multumesc mult. La fel si dvs. in calitate de prozatori (dl. Lupeanu in curind in Luceafarul 37, pe dl Tomșa îl aștept la nr. 39 de ex).

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Lucia Verona

    Multumesc. Sper ca ai cartea.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog