vineri, 20 iunie 2014

DISPARIȚIE LA SENAT. Premieră la Clubul Dramaturgilor

Clubul Dramaturgilor, un proiect al Filialei București Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din România și al Institului Cultural Român, prezintă la sediul ICR, luni, 23 iunie, ora 18, a unsprezecea și ultima premieră a stagiunii: spectacolul lectură al comediei inedite

DISPARIȚIE LA SENAT
de Horia Gârbea

*

Un senator dispare misterios. Dar soția lui și șefa grupului său parlamentar au treburi mai importante decît să-l caute. O lume blazată și absurdă se dezvăluie prin patru personaje cu tipologii diferite, prinse într-un joc bizar și macabru. Ați ghicit de ce a dispărut senatorul?

Doamna (Ada Navrot) e încă tînără sau chiar foarte tînără și  e în mare doliu. Florence (Mona Ciută) e o subretă de casă mare,  provenită din baroană,  o  tînără sexy cu accente lesbiene ca în “Cameristele”. Politiciana (Vali Pena) are, sub diplomație, frumusețe, eleganță și o limbă de lemn dur.  Doamna Venturi (tot Mona Ciută) e o vrăjitoare cu bonetă complicată, jachetă cu mîneci bufante. E totuşi sexy, plină de surprize și ticuri. Le pune în valoare Anca Maria Colțeanu, regizoarea noastră, mult mai deșteaptă decît a lor.

Spectacolul va fi urmat de discuții moderate de Lucia Verona, membră a comitetului director al filialei București Dramaturgie a USR. 

Partener: Radio România Cultural.

Intrarea liberă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Arhivă blog